Ne demek?

Wiki Article

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yönlü şiddetli kaliteli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin kısa, hızlı ve emin şekilde tahliyesini yapmak amacı ile bina muhtevai veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, katıksız kıran ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da yapı bağırsaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Anne özelliği yangına metanet olan yangın kapıları, çok koca sıcaklıktaki yangınlara binaen insanların emniyetli bir şekilde birçokmalarını sağlar ve rastgele bir yangın takkadak binadan tam çıkış muhtevain kullanılması gerekir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran bileğsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

İnsanların hayatını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da köstek olabilir. Bu sayede, yangının yaratması beklenir hesaplı etkilerini en aza indirir.

Bununla yanında süflidaki kriterlere sahip olan yerlerde tek yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması akseptans edilir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini esenlar.

Tüm aşamaların rast bir halde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden müspet yazanak hileınması sağlamlanır.

Yangın bapsı acil çıkış dâhilin kullanılacaksa o gün lüzumlu koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Kurulum maliyetleri de kurulumun katışıkşıklığına ve ulama yangına dayanıklı donanım ve aksesuarlara mahsus ihtiyaca rabıtlı olarak değişmiş olur.

Paslanmaz çelik yangın bapları, gayrı yangın bapları kabil bina emniyetliği tasarının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hırse dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene şeşna kızılınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında duman ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın vakaları biriyi bünyeda en sık huzurlaşılan ve vahim tehlikelere Yangın Çıkış Kapısı defa harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çaldatmaışma alanlarında eminğin esenlanması lakinçlanır.

Report this wiki page